![]() |
#1 |
Konuk
![]() Üyelik tarihi: 17.07.2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() |
![]() Harmandali Kasabasi Kültür ve dayanisma dernegi Yönetim ve Denetleme kurulu Listesi 1. Dönem Yönetim Kurulu Listesi 03.10.2001 Baskan: Mahir altin B.Yardimcisi: Osman irmak Muhasebe: Ramazan Öz Sekreter: Coskun Pinar Üye: Hicabi Atac Üye: Kürsat Dogan 1.Dönem Denetleme Kurulu Listesi Bayram Bicakci Necmi Ecik Yusuf Konar 2.Dönem Yönetim Kurulu Listesi 13.04.2003 Baskan: Mahir Altin B.Yardimcisi: Osman Irmak Muhasebe: Kadir Öz Sekreter: Idris Pinar Üye: Hayati Konar Üye: Süleyman Cetin Üye: Murat Cinar 2.Dönem Denetleme Kurulu Listesi Tahir Pinar Hicret Altin Kerem Pinar Kadinlar Kolu : Yasemin Bicakci Solmaz Dogan 3.Dönem Yönetim Kurulu Listesi 27.03.2005 Baskan: Kadir Öz B.Yardimcisi: Coskun Pinar Muhasebe: Mehmet Kay (haci oglu) Sekreter: Sami Ata Üye: Salif Gedik Üye: Ramazan Akin Üye: Ibrahim Ecik 3.Dönem Denetleme Kurulu Listesi Süleyman Cetin Hayati Konar Kerem Pinar Kadinlar Kolu : Yasemin Bicakci Solmaz Dogan 4.Dönem Yönetim Kurulu Listesi 06.05.2007 Baskan: Kadir Öz B.Yardimcisi: Coskun Pinar Muhasebe: Mehmet Kay (haci oglu) Sekreter: Cengiz Altin Üye: Ramazan Akin Üye: Hasan Kay Üye: Ramazan Cetin 4.Dönem Denetleme Kurulu Listesi Hicabi Oguz Ibrahim Ecik Dincer Armagan Kadinlar Kolu : Yasemin Bicakci 5.Dönem Yönetim Kurulu Listesi 02.05.2009 Baskan: Bayram Bicakci B.Yardimcisi: Latif Konar Muhasebe: Idris Pinar Sekreter: Salih Cinar Üye: Erdogan Özdemir Üye: Salif Gedik Üye: Mehmet Kay (haci oglu) Üye: Sakin Akin 5.Dönem denetleme Kurulu Listesi Ramazan Cetin Erdogan Kay Ali Dag Kadinlar Kolu : Yasemin Bicakci 6. Dönem Yönetim Kurulu listesi 01.05.2011 Baskan : Cafer Konar B.Yardimcisi :Hasan Kay-Coskun Pinar Muhasebe : Murat Kay-Ali Dag Sekreter : Mehmet Konar-Serkan Cinar Üye : Ibrahim Ecik Üye . Salih Cinar Üye : Mehmet Kay Üye . Erdogan Kay 6.Dönem Denetleme Kurulu Listesi Idris Pinar Senol Öz Selehat(Ekrem) Dogan Kadinlar Kolu: Fadimana Kay Konu idrispinar tarafından (01.02.2012 Saat 21:41 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
usta üye
![]() ![]() Üyelik tarihi: 19.07.2009
Tecrübe Puanı: 12 ![]() |
![]()
paylaşım için teşekürler
|
![]() |
![]() |